Team building i natura amb l’alumnat del CFGS d’educació infantil

L’alumnat del CFGS d’educació s’ha desplaçat avui fins a Banyoles per dur a terme diferents activitats a la natura.
El matí ha començat amb activitats de team building com curses de sacs, esquí o el Dragon Boat, la modalitat d’esport nàutic de major creixement en el món.
Aquesta activitat de piragüisme mil·lenari d’origen xinès es practica en embarcacions de 10 o 20 palistes amb cap i cua de drac, amb un patró que dirigeix l’embarcació i un timoner que marca el ritme de l’equip. És l’al·legoria del treball en equip i suposa situacions i aprenentatges fàcilment transferibles al món de l’empresa.
A la tarda, l’alumnat de 1r ha realitzat una activitat que l’alumnat de 2n havia preparat per a aquesta jornada. Els joves han emplenat un quadern amb diferents activitats de descoberta de l’entorn adreçades a infants de cinc anys.
La sortida s’ha pogut dur a terme gràcies a la dotació d’aules d’emprenedoria que ha rebut l’institut del Ministerio de Educación y Formación Profesional i de la Unió Europea Next GenerationEU.