Setmana de la Marató 2022

Avui hem començat els actes de La Marató 2022, que enguany està dedicada a les malalties cardiovasculars. Al llarg d’aquesta setmana tots els grups d’ESO, batxillerat nocturn i cicles formatius rebran la visita de persones vinculades a la Fundació de La Marató que els parlaran de la importància de gaudir d’una bona salut cardiovascular. A més, la Núria Casadellà farà un taller molt interessant i necessari a batxillerat diürn sobre primers auxilis i l’ús del desfibril·lador.

Divendres serà el dia en què hi haurà més actes, entre els quals destaquen la xocolatada solidària organitzada per l’AFA del centre i, per a l’alumnat d’ESO, unes activitats de conscienciació i una cursa pel castell promoguda des del departament d’Educació Física.

No us perdeu les nostres xarxes, on anirem penjant la crònica de les activitats que es vagin duent a terme.

Esperem que tingueu moltíssimes ganes de col·laborar!