Xerrada a 1r de cicles TADE i TIS sobre la sordceguesa

Ahir dijous l’alumnat de 1r del cicle formatiu d’atenció a les persones en situació de dependència i l’alumnat de 1r del cicle formatiu d’Integració social han assistit a una xerrada sobre la sordceguesa. Ens ha acompanyat en Carlos Martínez, persona sordcega, que ens ha explicat una mica la seva història de vida i com supera les dificultats comunicatives amb les que es troba en el seu dia a dia. En Carlos no ha vingut sol, venia acompanyat de la Sandra Roura, ex-professora del centre i també guia intèrpret de persones amb sordceguesa. Ella ens ha fet la interpretació de les paraules d’en Carlos. També venia en Jander, el gos pigall d’ en Carlos, amb el que l’alumnat ha interactuat.

Com sempre ha estat un plaer compartir aquesta experiència. Ha estat una xerrada molt interessant i motivadora. Moltes gràcies Carlos i Sandra!!!