Dos alumnes del CFGS d’eduació infantil viuen una experiència Erasmus+ a Baden-Baden

La Judith i l’Àlex de 2n del CFGS de TEI van arribar a finals de gener a Baden-Baden (Alemanya) per realitzar les pràctiques a l’escola del bosc de Franziskus Kindergarten. L’escola destaca per tenir una metodologia pròpia que fomenta els valors de respecte per la natura. Els nostres alumnes ens han explicat com estan vivint aquesta experiència Erasmus plus que acabarà el 19 de març:

“Quan vam arribar teníem una mica de por, perquè era una zona desconeguda per nosaltres, però des del primer dia ens han fet sentir com a casa i ens han fet partícips de la seva vida. Ens han presentat els seus amics, els familiars, l’entorn i ens van explicar com era la ciutat. Durant aquests dies, hem tingut temps per celebrar el carnaval, anar al cinema, al teatre i fins i tot per esquiar! Hem visitat Karlsruhe i Freiburg.

El primer dia de pràctiques, ens van ensenyar totes les instal·lacions, ens van presentar les altres companyes, els infants i les famílies. Alguns d’ells es van presentar i ens van donar la mà. Quan érem al bosc tots els infants tenien moltes ganes de jugar amb nosaltres, ens van ensenyar les instal·lacions del bosc i moltes coses que no sabíem. Quan fèiem una pregunta intentaven explicar-nos-ho de la millor manera possible per tal que ho entenguéssim. En cas contrari, demanaven ajuda als seus companys. Teníem les nostres dificultats per comunicar-nos, però sempre ens han fet costat.

En definitiva, ens estem sentint com a casa i hem conegut a gent realment meravellosa envoltada d’uns paisatges increïbles. Ens hauria agradat romandre-hi molt més temps! Una estada curta, però fantàstica!”