Un altre èxit del musical del Muntaner!

Un any més, Pep Ribas s’ha posat al capdavant d’un grup d’alumnes de 4t d’ESO del nostre centre per preparar un nou musical.

En aquesta ocasió han adaptat la pel·lícula nord-americana de 2012, Step Up Revolution, una barreja de ball, reivindicacions i amor adolescent. El camí no ha estat fàcil, ple d’entrebancs, però l’esforç i la il·lusió d’aquests joves els ha conduït fins a l’èxit i els aplaudiments de la sala Las Vegas el passat 30 de maig.

Des de l’institut volem donar-vos les gràcies a tots, pels mesos i mesos d’assajos i per no defallir tot i la incertesa de no saber quan i on podríeu estrenar el vostre muntatge.

Agraïm a l’Ajuntament el seu suport en les gestions per aconseguir un espai. Gràcies Marina, gràcies Eli, però sobretot moltes gràcies a tu, Pep, per invertir el teu temps en els nostres nois i noies i per fer-los partíceps d’aquesta gran experiència.

Tant de bo que, per molts anys més, puguem comptar amb el teu gran talent !!!!