Laura Macau guanya el 1r premi de la UManresa amb el seu TdR

Laura Macau, de 2BAT, ha estat una de les guanyadores de la dissetena edició dels Premis UManresa a treballs de recerca de batxillerat, que s’han lliurat aquest dimarts a la sala d’actes de la institució universitària. 

Pel que fa a la modalitat d’Economia i empresa, el primer premi ha reconegut el treball de Laura Macau, titulat “Mas Macau, un nou allotjament rural”. Aquest treball analitza la viabilitat econòmica de la transformació d’una masia familiar en allotjament rural.

L’acte de lliurament dels premis ha inclòs una xerrada del comunicador, il·lusionador i provocador Enric Bastardas sobre com viure d’allò que t’apassiona. Aquest any s’han presentat un total de 63 treballs a la convocatòria. Els premis estan dotats amb 700 euros i amb la docència gratuïta per a un primer curs de qualsevol de les titulacions de grau que s’imparteixen a UManresa, mentre que els accèssits són de 300 euros. El premi també inclou un reconeixement als instituts dels quals procedeixen els alumnes guanyadors que consisteix en una dotació econòmica de 150 euros. Els treballs estan patrocinats per Catalana Occident, Control Group i la Facultat de Ciències Socials d’UManresa-FUB.