L’equip del Muntaner guanya la V Lliga de debat de Secundària i Batxillerat!

El divendres 2 de març els alumnes de batxillerat Anna Batlle, Txell Garcia, Marc Jodar, Guillem Llobet i Pep Salleras van participar a la fase local de la Lliga de debat de secundària i batxillerat a la universitat de Girona.  

El tema dels debats d’enguany era el següent: L’humor té límits? Els representants de l’institut van defensar ambdues posicions amb molt d’èxit, ja que en van resultar guanyadors.

Per ells, el dia va començar ben d’hora ja que a les 9 del matí ja estaven disputant el primer dels quatre debats que van fer en tot el dia. Un cop van haver realitzat els dos primers, es van guanyar un lloc a la semifinal, un debat molt intens que van guanyar per poques dècimes respecte l’oponent.

Pel que fa a la final, cal destacar-ne l’altíssim nivell ja que ambdós equips van defensar les seves posicions molt dignament i sobretot des del respecte. Finalment, malgrat la brillant actuació dels dos instituts, l’equip guanyador va resultar el dels nostres alumnes!

Ara toca preparar-se i treballar fort per la gran final que se celebrarà a la Universitat Miguel Hernández d’Elx de l’11 al 13 d’abril.

Els nostres alumnes destaquen la seva satisfacció pel resultat obtingut i les ganes de seguir treballant i formant-se com a oradors!


Text realitzat per Txell García i Anna Batlle, en nom de l’equip de l’INS Ramon Muntaner a la Lliga de debat.