Activitats de sensibilització

Durant la setmana del 19 al 23 de febrer vam tenir cedides 10 cadires de rodes per l’entitat MIFAS.

Amb aquets material es van dur a terme diferents dinàmiques i activitats de sensibilització amb els alumnes de segon d’ESO, 1er de CFGM TADE i 1er CFGS TIS.

Amb els alumnes d’ESO es va dur a terme una sessió de bàsquet adaptat amb una introducció als esports per a persones amb discapacitat. Les sessions es van dur a terme dins de les classes d’Educació Física i van ser conduïdes per en Marc Perxas i en Xavier Aldámiz (jugador federat de bàsquet en cadira de rodes).

Amb els grups de cicles formatius es van fer jornades de sensibilització sobre barreres arquitectòniques, sortint del centre a fer un vol per Figueres. Posteriorment també van realitzar una activitat de bàsquet adaptat.