Enllestint l’Erasmus+ a Baden Württemberg

El proper quatre d’abril quatre alumnes del CFGS d’Educació Infantil marxaran a la regió alemanya de Baden Württemberg on començaran unes pràctiques Erasmus de dos mesos en 2 llars d’infants Waldkindergarten

Les “escoles del bosc” són per a infants d’entre 3 i 6 anys que realitzen les seves activitats a l’aire lliure. En aquest ambient natural, els infants juguen, exploren i aprenen. Aquest tipus d’escoles són molt populars a Alemanya. Sense joguines ni cap tipus de material didàctic, els infants juguen i aprenen de la natura, tot fent servir eines i creant projectes comuns. 

Les alumnes s‘allotjaran amb professores de les escoles. Han rebut una formació bàsica d’alemany durant 3 mesos i compten amb un nivell mitjà d’anglès.  

Per a +info visita la nostra pàgina del centre sobre mobilitat »