Quan llegir és una festa. Petit club de lectura. XI Edició.

Quan llegir és una festa, res no costa i tot és possible. Ja són onze generacions les que han viscut l’experiència intergeneracional del Petit Club lector, amb les mateixes maletes, el compromís de sempre i un munt de lectures per triar. No ens cansarem de transmetre any rere any el valor del llenguatge i els seus matisos.
 El Sant Pau i el Muntaner ensenyem i aprenem a llegir, a escriure, a somiar…
Els estudiants de 4ESO que enguany hi han participat opinen:
 
Admirable les ganes de llegir que tenen! Un projecte inoblidable, màgic. Poder formar part del seu aprenentatge és tot un honor.
M’ha recordat l’amistat pura i sincera de la meva infància. D’una manera inexplicable, des del primer moment vam connectar.
Ensenyem junts, creixem junts, aprenem junts. M’ agradaria tornar- hi una altra vegada.
Los niños estaban entusiasmados, se divertían con cada historia.
Per mi ha sigut molt emotiu, perquè quan jo feia 2on al Sant Pau ja venien els de l’ institut amb les maletes i els veiem molt grans!
Moltes gràcies a tots els organitzadors que ho han fet possible, hem après molt sobre com funciona el cap d’un nen de primària i com aconseguir la seva atenció. El millor ha estat la relació d’amistat amb la nostra parella lectora, va ser molt emocionant el nostre adéu, i graciós quan l’últim dia ens demanaven la nostra firma com si fóssim famosos.
Me he sentido muy responsable porque les enseñaba a leer…
Qui sap si d’ aquestes trobades en sortirà la vocació de bons mestres.
Bon estiu, felices lectures!