@Gransinfluencers s’acomiada

L’espectacle @GRANSinfluencers ha acabat la seva ruta per més de vint escoles de l’Alt Empordà. Sant Climent Sescebes, Cistella, L’Armentera, Navata i el Sant Pau de Figueres han estat les darreres destinacions.
Donem gràcies a la Taula comarcal pels Drets de la Gent Gran i a Bel Bellvehí @Belcontacontes per comptar amb vint estudiants del Muntaner. Gràcies també a tota la comunitat educativa pels seus aplaudiments. Actuar per a un públic de 5 a 99 anys és un autèntic privilegi. Un èxit!
Durant aquestes representacions hem gaudit de les riqueses pedagògiques del teatre: despertar la creativitat, millora de l’oratòria, empatia, memòria, noves coneixences, capacitat d’improvisació, domini de l’espai i moltes altres habilitats comunicatives. Una experiència que sempre recordarem.
Estem segurs que el nostre missatge ha arribat arreu on hem actuat: la vellesa és una etapa més a la roda de la vida; una etapa sàvia per compartir amb plenitud i intensitat.