Postals i filatèlia

Amb el mateix entusiasme de cada any, hem treballat la història de les postals que tingueren un punt àlgid a la segona meitat del segle XX, coincidint amb el turisme de masses.
Sempre escrites a mà, sempre d’estructura similar, sempre amb segell i timbre corresponent són un mirall del nostre estat d’ànim i bagatge cultural. És la intimitat de la cal·ligrafia, que parla de la nostra personalitat. Tots els participants s’han esforçat en la correcta presentació i ortografia.

 Enguany ens hem endinsat en el món de la filatèlia triant segells de Figueres, Salvador Dalí, Gala, Narcís Monturiol, Torre Galatea, la sardana…El resultat és un tribut a la la nostra ciutat.
El mòbil i les seves aplicacions han arraconat la bona costum d’enviar postals. La gimcana compartida amb l’ESC Sant Pau vol donar al projecte L’art d’ escriure cartes un punt lúdic, simpàtic i reivindicatiu.
… I si aquest estiu ens enviem una postal?