Sortida de 1r i 2n de batxillerat a Barcelona

El passat dimecres, els alumnes de Literatura Universal de 1r de Batxillerat i els de 2n de Batxillerat de Literatura Catalana, vam anar a Barcelona acompanyats dels professors Jordi Casals i Daniel Genís.
Al migdia vam assistir a la representació de l’obra ‘L’amic retrobat’, adaptació de la novel·la de Fred Uhlman. L’obra, curta però intensa, va agradar molt l’alumnat, ja que tot i ser un text original dels anys ’70 presenta problemàtiques (l’antisemitisme, l’amistat, l’autoritarisme, l’extrema dreta) ben actuals.

A la tarda, després de disposar d’una estoneta de temps lliure, el grup va assistir a la inauguració del Festival 42 de gèneres fantàstics de Barcelona. La xerrada inaugural va córrer a càrrec del comunicador i escriptor Màrius Serra, que va fer una ponència divertidíssima al voltant del joc i les paraules.
A les 18h vam tornat cap a casa, amb la sensació d’haver passat un gran dia i d’haver après tot divertint-nos.