Premis Figueres Talent 2023

Més reconeixements pels alumnes excel·lents! La setmana passada van ser quatre els alumnes del Muntaner que van obtenir una menció PAU (per error vam publicar que eren tres): En Xavi Carbó, la Júlia Fita, B.H, i la Pilar Roldan. I aquest dissabte han estat els premis Talent 2023 atorgats per l’Ajuntament de Figueres a les millors notes PAU de la fase general. Aquest cop dels tres premis repartits dos han estat pels alumnes del Muntaner, aquest dissabte la Júlia Fita i B.H, han rebut aquest reconeixement.
També s’han premiat els millors alumnes de 4t d’ESO de cada institut. En el nostre cas han estat les alumnes Jana Peralta Jimenez, Laia Guillaumes Murillo i Nawal Ashaini El Mesoudi les que han aconseguit aquest reconeixement.
Enhorabona nois i noies! Quin orgull!