Canvia el conte al Muntaner

L’alumnat del CFGM de TADE i de 2n de TEI ha pogut gaudir del Projecte “Canvia el conte”, emprenedoria i innovació en l’educació i la sensibilització social. L’acció ha consistit en uns tallers de dues hores per grup que han culminat amb una actuació teatral que ha posat èmfasi amb les violències masclistes i en les desigualtats.

La proposta de Canvia el conte és un exemple de model de negoci molt interessant per l’alumnat que es pot vincular amb la generació d’idees amb metodologia SCAMPER a l’hora de pensar en la seva idea de negoci que hauran de desenvolupar en el pla d’empresa del mòdul d’empresa i iniciativa emprenedora.

 

 

Aquesta acció forma part del projecte d’aules d’emprenedoria i compte amb el finançament del Ministerio de Educación y Formación Profesional i per l’Unió Europea Next Generation.