Work Experience 2023

Ahir va tenir lloc la 4a edició de la jornada d’orientació professional Work Experience. Aquest any, l’alumnat de 4t d’ESO i de batxillerat del centre ha tingut l’oportunitat de conèixer de prop el dia a dia a la feina de 42 professionals que es dediquen a àmbits molt diversos. A partir de les 10:20 i fins a les 14:30, 42 ponents han passat per les aules per explicar la seva experiència professional. Prèviament a la jornada, l’institut havia detectat quins eren els interessos de l’alumnat i cada alumne s’havia apuntat a quatre xerrades.

Els participants de la jornada varen ser: Felipa Ojeda (psicologia), Ester Congost i Núria Roqué (educació infantil i primària de l’escola St. Pau),  Albert Oliveras (Mossos d’Esquadra),  Olga Serarols (màrqueting), Carles Genover i alumnat (CFGM comerç i màrqueting – INS Vilafant), Marc Masias (enginyeria informàtica), Ma. Àngels Pita (Enginyeria tècnica industrial), Natàlia Serrano (biologia), Martí Romera (CFGS TIS), Cristina Oliva i Mireia Castro (educació social i treball social), Ramon Ferrer i alumnat (CFGM cuina i gastronomia – INS Olivar Gran), Josep Compte (administració i direcció d’empreses), Eva Ferrer i Anna rajadell i Patrícia Cufí, alumnes de dual (CFGS TEI), Alba Pedrosa (CF imatge i estètica – INS Monturiol), Carme Crous (medicina), Montserrat Rigall (periodisme), Manel Garcia (CFGM electricitat – INS Monturiol), Mònica Novillo (dret), Albert Antolín (química), Mar Isern (disseny gràfic), Edgar Cotes (traducció interpretació), Marc Comas (matemàtiques), Cristina Franco i ex alumnes (CFGM TADE), Marc Garbí (CFGM Farmàcia i parafarmàcia), Xavier Isart (arquitectura), Mònica del Pozo (ciències de l’activitat física i l’esport), Mercè Cuartiella (estudis literaris) i Isaac Roig amb Joel Plasencia i Pol Solí, alumnes (CFGM d’electrònica de vehicles).

Des del centre volem agrair la participació de tots els ponents i la col·laboració d’empreses, centres educatius i entitats que ens han ajudat a fer possible un any més el Work Experience.