Visita de TIS al centre de recursos Pere Llonch de MIFAS

El dijous dia 9 de març hem visitat el Centre de Recursos Pere Llonch de MIFAS  per persones amb discapacitat a Vilafant amb l’alumnat de primer d’integració social. Ens ha rebut la directora del centre, Carme Teixidor,  que juntament amb una integradora social que treballa al centre (ex alumna del nostre institut) ens han explicat què és MIFAS, en què consisteix aquest servei i quines són les tasques dels diferents professional que hi treballen. Després ens han convidat a fer una sèrie de dinàmiques amb els usuaris, que han permès a l’alumnat interactuar directament amb el col·lectiu i conèixer quines són les dificultats amb les que es troben en el seu  dia a dia.

Visita molt interessant per conèixer una realitat moltes vegades desconeguda per la nostra societat.

Volem agrair al Centre de Recursos Pere Llonch de MIFAS la seva rebuda i la visita que ens ha ofert.