Acte de la FP dual. Ens estrenem amb molt d’èxit!

Aquest matí hem celebrat l’acte de tancament de la 1a edició de la formació dual a l’Institut Ramon Muntaner.
Després de moltes hores de feina, hem aconseguit que durant aquest primer any nou alumnes del CFGS d’integració social i deu d’educació infantil realitzessin el cicle en la modalitat dual, realitzant pràctiques en llars d’infants municipals, Serveis Socials i entitats com MIFAS.
Estem molt satisfets de veure com, de moment, dues alumnes ja han estat contractades gràcies a la formació professional dual.
Pel curs 22/23 les expectatives són també molt positives, i per exemple augmentarem en cinc les places dual al CFGS d’educació infantil, assolint que més de la meitat de l’alumnat de 2n dugui a terme el CF en aquesta modalitat.
Darrere aquest projecte hi ha un gran treball en xarxa. Són moltes les persones que hi han treballat per coordinar-ho: tècnics d’àrea, tutores de centre, tutores del servei…
Tot aquest esforç està acompanyat pel suport i l’aposta d’empreses i entitats. L’ @ajfigueres ha fet una aposta molt important per la formació dual per tal de millorar l’ocupabilitat dels joves en sectors econòmics molt diversos.

L’acte ha servit també per la signatura de l’Aliança per a la FP Dual de la Fundación Bertelsmann.