Acte de lliurament del XIX Premi de narrativa Maria Àngels Anglada

El dijous va tenir lloc l’acte de lliurament del XIX Premi de narrativa Maria Àngels Anglada, que enguany ha estat atorgat a la novel·la Amor i no de l’escriptora Alba Dalmau. El lliurament del premi va tenir lloc a la sala d’actes de l’institut, i va comptar amb la presència del director del centre, en Quim Bruguera, que va fer la presentació de l’acte, l’autora guardonada i l’escriptora Irene Pujadas, que en va fer la glosa. També es va comptar amb la presència del regidor d’educació de l’ajuntament de Figueres, Josep Alegrí, que va ser l’encarregat de pronunciar unes paraules per cloure l’acte.

El lliurament va ser seguit per un públic nombrós entre el qual hi eren presents les filles de l’escriptora Maria Àngels Anglada així com diversos membres del jurat del premi.

Podeu veure l’acte sencer a l’enllaç següent: