Inici de l’assistent de conversa. Speaking corner

Des de l’inici d’aquesta setmana i fins a la fi de l’actual curs acadèmic, l’institut compta amb un recurs d’allò més preuat per a l’aprenentatge de l’anglès oral: l’arribada de l’anglès nadiu Thomas Froom (Tom).

Durant 17 hores setmanals,  l’alumnat d’ESO anirà sortint de l’aula en grups molt reduïts per potenciar la llengua durant una hora.

L’acció es pot dur a terme gràcies al Fons Social Europeu i al Projecte amb Oportunitats d’èxit Educatiu a Favor de l’Alumnat (POEFA). Aquest projecte té per objecte la selecció de centres de titularitat pública del Departament d’Educació que presentin un projecte escolar amb actuacions innovadores de suport i reforç per reduir i prevenir l’abandonament escolar prematur i fomentar la igualtat d’accés a una educació de qualitat en les etapes de primària, secundària obligatòria i batxillerat.