Obertura del centre

S’acaba l’estiu i els centres escolars es tornen a posar en marxa. Com que les vacances són proclius a afeblir la memòria, us fem un recordatori sobre l’inici de les classes que serà de forma escalonada, il·lusionant, ple de reptes per a tots i que afrontarem amb el cor fort, perquè aviat d’aigua passada molí no en moldrà.

En aquesta reobertura es garantiran totes les mesures de seguretat que la normativa estableix per tal de minimitzar els riscos de transmissió del virus. Aquestes mesures estaran publicades al nostre web al pla d’organització del centres educatius.

Informació rellevant:

https://insrm.cat/2020/07/31/informacions-curs-2020-2021/

Per qualsevol tràmit presencial que s’hagi de fer durant aquest curs amb secretaria cal demanar cita prèvia utilitzant el següent enllaç:

https://calendly.com/preinscripcio-muntaner/cita-previa-oficines-ins-ramon-muntaner?month=2020-09

L’horari d’atenció al públic fins el 10 de setembre és de 9:00h a 14:00h

Vinga, que ja hi tornem a ser!