L’institut tanca per vacances fins a l’1 de setembre

S’acaba el mes de juliol i un curs estrany en molts aspectes, però segur que ens haurà fet més forts i ens haurà donat molts aprenentatges. L’institut romandrà tancat fins a l’1 de setembre. Podeu seguir informats sobre tot el relatiu a l’inici del proper curs a través del web del centre, especialment pel que fa als aspectes següents:

-Informacions rellevants d’inici de curs 2020-2021

Calendari de les proves extraordinàries de setembre (1r de BAT diürn/nocturn)

-Llibres de text curs 2020-2021 (ESO/BAT/CF)

Us recordem que el proper curs escolar 2020-2021 s’iniciarà presencialment, si no hi ha cap novetat que ho impedeixi, el dimarts 14 de setembre per a l’ESO, Batxillerat i CFGM (TADE) i el dimarts 21 de setembre per als CFGS (TEI i TIS).  

Podeu veure les dates més destacades en el següent document:

Calendari d’inici de curs

Bon estiu a tothom!