Xerrada a 2n del CFGS en Integració Social: Prostitució, tracta i tràfic

El dimecres 11 de març ens  van acompanyar tres professionals de l’Associació Genera per explicar-nos i distingir conceptes com: prostitució, tracta i tràfic que, sovint, s’utilitzen indiscriminadament.
A partir de la descripció conceptual ens van endinsar en la quotidianitat de la seva professió basada en l’atenció, acompanyament, suport i tràmits en diferents àmbits: sanitaris, jurídics… amb persones (generalment dones)  que per diferents circumstàncies es dediquen a la prostitució. Aquestes persones poden ser sovint víctimes del tràfic i de condicions de treball d’explotació i engany.
Seguidament, es van treballar diferents casos on, l’alumnat de 2n del CFGS en Integració Social, havia d’esbrinar aquells indicadors, normalment amagats i difícils de detectar relacionats amb situacions de prostitució, tracta, tràfic o una combinació d’alguns d’ells.
Vam finalitzar la sessió amb un torn obert de preguntes i respostes.
Gràcies Associació Genera!