Visita al Centre Cívic Figueres

Ahir els alumnes de 1r CFGM Atenció a persones en situació de dependència vàrem visitar el Centre Cívic Figueres – l’Empordà (abans anomenat Casal de la Gent Gran Figueres). Ens va rebre la responsable del CC Figueres – l’Empordà, la Míriam Lladós. Ens va oferir de participar en una activitat sobre el 8 de març (reflexions dels alumnes  sobre el 8 de març que formaran part d’un mural), ens va explicar el pas de casal d’avis a centre cívic (amb tot el que comporta de canvi de públic i d’activitats), ens va ensenyar les instal·lacions (sala d’informàtica, biblioteca, cafeteria, sala polivalent, aules…), ens va explicar el seu funcionament i les activitats que ofereixen (informàtica, idiomes, sortides…). Ens va fer una reflexió sobre el què suposa l’envelliment, sobre el canvi demogràfic que estem patint i el canvi d’hàbits i de necessitats de les persones de diverses edats (els joves d’ara quan siguin grans tindran unes necessitats diferents a les que tenen ara les persones grans actuals). Un curs més, agraïm el temps que ens va dedicar la Míriam.