Visita a l’escola Mare de Déu del Mont

Ahir els alumnes de 1r  de TIS  van visitar  l’escola d’educació especial Mare de Déu del Mont, de Vilafant. En primer lloc, el director Josep Roqué i la coordinadora Anna Serra, ens van fer una xerrada per explicar-nos el PEC, tipus d’alumnat, necessitats que tenen, tipus de recursos, espais, recursos humans del centre, diferents projectes que tenen en marxa etc. A continuació vam fer una visita a les diferents aules, on vam poder interactuar amb els alumnes i observar la seva distribució en les aules, depenent del tipus de necessitats educatives que presenten des d’infantil a secundària. Vam conèixer l’aula d’estimulació sensorial, amb les diferents activitats que allà s’imparteixen. Aquesta aula d’estimulació sensorial ha estat visitada per altres escoles amb la finalitat de  crear espais similars, degut a la bona acollida que té entre els seus alumnes i els resultats obtinguts en quant a l’aprenentatge.