Trobada intergeneracional amb l’Àngels Bassas per explicar el conte “La maleta de la memòria”

Avui l’actriu i escriptora Àngels Bassas ha comentat el seu conte “La maleta de la memòria” que explica la malaltia de l’Alzheimer.  Ha remarcat la importància de sensibilitzar els joves abans de poder trobar-se en un futur amb un problema com aquest. El conte explica l’Alzheimer des d’un punt de vista divertit i sensorial. L’escriptora ha comentat que “alguns lectors amb Alzheimer han manifestat que és com un medicament per la seva ànima”. L’Àngels ens ha comentat també que” per ells és important poder llegir una història curta que expliqui com una persona gran perd la memòria”.
L’escriptora figuerenca ha explicat de forma molt propera la seva història personal i ha respòs totes les preguntes dels participants. Per exemple, hem pogut conèixer com va sorgir la seva vocació com actriu i escriptora, si s’havia inspirat en alguna persona coneguda a l’hora d’escriure el conte o com van escriure la història amb l’escriptor i metge Salvador Macip.
Ens ha acompanyat Núria Juanola, directora Centre de l’Associació de Malalts d’Alzheimer; Pilar Tavera amb els impulsors del projecte “Música x  recordar”; lectors de 1r ESO i 5è primària de l’Escola Sant Pau acompanyats d’avis i estudiants del CFGM de TADE.
Un bonic acte sociocultural on molts alumnes han participat encertadament. Gràcies a tots els presents que han fet d’aquesta trobada un èxit!