Portem els Lots de Llibres Viatgers a les Escoles Bressol

L’alumnat de 1r de TEI ha tancat recentment  el projecte d’animació a la lectura “Lots Viatgers” explicant els contes dels lots de llibres a les escoles bressol municipals de Figueres. El projecte es va iniciar al mes d’octubre amb la visita a la sala infantil de la Biblioteca Fages de Climent, aquest va ser el punt de partida per a l’aproximació a la literatura infantil. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, per grups, es va assistir a les sessions de conta contes amb l’objectiu d’aprendre de les professionals i adquirir recursos per a acostar els contes als infants. El projecte es va tancar el 30 de gener portant els lots de contes a les escoles bressol Els Pins, Lilaina, Bon Pastor, Xuclamel i a l’espai familiar del  C. Cívic Joaquim Xirau. Va ser una gran oportunitat per l’alumnat de TEI, que va posar en pràctica els recursos apresos explicant diferents contes dels lots, i pels infants que en van gaudir molt.