Participa en el Club de Lectura de l’Institut!

Benvolguts pares i alumnes:

El nostre centre ofereix un Club de Lectura per a tots les alumnes de primer d´ESO a segon de batxillerat i cicles que en vulguin gaudir. És una activitat gratuïta.

Els joves lectors amants de les lletres, la tertúlia i la bona companyia són convidats al nostre club. Llegirem una obra cada mes ja siguin contes, novel·la, poesia o teatre amb suport paper o digital. Tant en català, com castellà o anglès. Comptarem amb la presència d’escriptors, rapsodes i altres convidats. Les trobades són un dijous al mes de 16:00 a 17:00 de la tardaAquest club està coordinat pels departaments de llengua i la biblioteca del nostre centre i compta amb el suport de la Biblioteca Carles Fages de Climent.

INSCRIPCIONS I PRIMERA TROBADA DIJOUS 4 OCTUBRE A LA BIBLIOTECA DEL CENTRE. PRESENTACIÓ DEL CURS A CÀRREC DE L’ESCRIPTOR JOAN LLAURÓ.

    PROJECTE PARAULES PER VIURE.

El club de lectura forma part del projecte Paraules per viure que impulsa altres activitats per tal de despertar la creativitat artística dels seus participants ( dibuix, escriptura i arts escèniques ) i apropar-los a d’altres realitats socials.

  • Petit Club. Club lector infantil per als alumnes de 2on primària del l´ESC Sant Pau.
  • Grup Fem Companyia. Visites trimestrals als residents de l´Asil Vilallonga.
  • Taller d’escriptura. L’any passat amb Mercè Cuartiella. Enguany, per concretar.
  • EnglishClub. Només per als alumnes del club. Visionat d´una pel.lícula a La Cate i posterior Cinefòrum en anglès. Horari Lectiu.
  • Concurs epistolar. Obert a tots els alumnes del centre. Concurs de Sant Jordi.
  • Reis Mags Muntaner a l´ESC Sant Pau, Parc de les Aigües i Asil Vilallonga.
  • Trobada de Clubs de lectura de l´Alt Empordà. Mes de maig. Tot un matí.

Us hi esperem!