Vols apuntar-te a la Coral del Muntaner?

La nostra coral té l’objectiu de completar la formació musical dels nostres alumnes amb les habilitats i competències bàsiques que ofereix el cant coral: constància, sensibilitat, atenció, memòria i esperit col·laborador. S’incorporen  valors com l’amor al treball en equip, a l’ordre i l´harmonia. Es busquen objectius comuns: un mateix ritme, seguint les pautes del director; una bona afinació amb so timbrat; l’hàbit d’escoltar els del cantó i a un mateix; el plaer de fer art. Us ho passareu bé i fareu noves amistats.

Els assajos seran a l’aula de música els dilluns de 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

La Coral serà dirigida conjuntament per la professora de música del nostre centre Rosa M Llauró -Ioia-, la professora Mercè Martí i el mestre Pere Puig Griessenberger, que fa també l’acompanyament pianístic.

Si vols apuntar-t’hi, pots fer-ho omplint la butlleta d’inscripció des d’aquest l’enllaç.

Activitat gratuïta.