Martina Moreno rep una ‘Distinció PAU 2018’ pels seus resultats en la prova de Selectivitat

Un any més, es va celebrar a l’Auditori de Barcelona l’acte de lliurament dels guardons de distinció als estudiants que van obtenir un Excel·lent a les Proves d’Accés a la Universitat 2018.

Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions PAU per reconèixer públicament l’esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció PAU a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la fase general de les proves d’accés a la universitat.

Per l’enorme èxit que representa aquesta distinció, doncs, volem felicitar tots els estudiants que l’han aconseguit (més de 500!) i, molt especialment, la nostra alumna Martina Moreno, així com tot l’equip docent, que amb la seva tasca diària ha ajudat a fer-ho possible.

Enhorabona!