Ferran Oliva guardonat amb una de les Beques Joventut Excel·lent de l’Ajuntament de Figueres

Un any més, l’Ajuntament de Figueres ha lliurat les “Beques a la joventut excel·lent”, un projecte nascut l’any 2008 de la voluntat de ‘equip de govern de l’Ajuntament de Figueres de reconèixer, premiar i estimular, d’una banda, l’esforç per aconseguir l’excel·lència acadèmica i, de l´altra, la participació a la vida associativa i cultural figuerenca o, dit d´una altra manera, el compromís amb la ciutat.

De les cinc beques per a una estada de dues setmanes a Londres adreçades als alumnes que han acabat el darrer curs de batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior una ha estat per l’alumne del nostre centre Ferran Oliva. Felicitats!

Les bases diuen textualment que “l’objectiu és potenciar i reconèixer l´esforç personal dels /de les alumnes en l’àmbit escolar (traduït en el seu rendiment), valorar l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat i situar Figueres com a Ciutat del Coneixement.”

En el mateix acte, s’han lliurat els diplomes reconeixent l’esforç a tots aquells alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que han acabat la seva etapa educativa amb una nota de 8 o més. En el cas del nostre institut, els guardonat (no tots presents a l’acte) han estat:

 • Cardoner López, Clàudia
 • Gironella Pérez, Mar
 • Guardiola Rodriguez, Anna Maria
 • Moreno Fina, Martina
 • Quera Coderch, Lídia
 • Uriel Muxach, Núria
 • Batlle Franch, Carla
 • Dumitrasc, Valentina
 • Garcia Fernandez, Iker
 • Gironella Pérez, Anna
 • Llobet Schibi, Guillem
 • Oliva Delós, Ferran
 • Porcuna Billard, Elisabet
 • Besa Gonzalez, Judith
 • Cervera Garrido, Biel
 • Fernández García, Carlota
 • Garcia Rodriguez, Veronica
 • Jodar Puerta, Cristina
 • Sánchez Reales, Amanda
 • Blavi Uribe, Marta
 • Moumni Tamssamani, Sara
 • Pibernat Valls, Montserrat
 • Vallmajó Alcalde, Ester