Resum d’un dia dedicat al lliurament del Premi Anglada

Ahir es va lliurar el XV Premi Maria Àngels Anglada que atorga el nostre centre a la millor novel·la de l’any anterior

Aquest any, l’afortunada, com ja s’havia anunciat, ha estat La memòria de l’arbre, de Tina Vallès. Una novel·la de la qual el jurat va destacar el seu estil sensible però no carrincló i la història, tendra i colpidora.

L’autora va oferir al migdia a les instal·lacions de l’institut una roda de premsa per als mitjans locals on va contestar diverses preguntes de la premsa.

En acabat, va assistit a l’habitual dinar que ofereix l’institut a l’Hotel Duran, juntament amb els membres del jurat que hi van poder assistir.

L’acte de lliurament del premi, que va tenir lloc a les 20:15h de la tarda a la sala d’actes de l’institut, va comptar amb una abundant presència de públic.

Després dels parlaments del director del centre, Josep Colls, i del tinent d’alcalde de l’Ajuntament Francesc Cruanyes, en representació de l’alcaldessa, que van destacar el valor d’un premi com aquest, atorgat per un centre educatiu, va presentar l’autora el professor de la UdG Xavier Antich.

La glossa de Xavier Antich, extensa i erudita, va versar sobre múltiples aspectes que aborda el llibre: el temps, la memòria, les veus narratives…

En últim lloc, Tina Vallès va agrair el premi i va explicar com va néixer i créixer aquest llibre.

L’acte va tenir com a colofó un concert al claustre del centre i un pica-pica.

1 Trackback / Pingback

  1. Un any | Tina Vallès

Comments are closed.