Actuació benèfica de la Coral a Darnius, en motiu de la presentació del llibre “Guiños y rasguños” del Dr. Joan Llauró

Després de la presentació del llibre, feta per la professora Mercè Martí i el mateix autor, el públic assistent a la Sala la Concòrdia de Darnius va poder gaudir de la presentació de la feina que està fent l’Associació Ajuda als Nens de Nicaràgua, a la qual van destinats els beneficis de la venda dels llibres de Joan Llauró.

I per tancar l’acte, la Coral del Ramon Muntaner va interpretar 10 cançons del seu repertori ( de salutació, catalanes, per la llibertat, cançons dedicades als nens del món i per la Pau). El públic va estar entregat i va fer llargs aplaudiments per demanar un bis, que va ser una sardana, cantada molt contents.

Una tarda inoblidable per a tots els presents​.