Visita a l’ExpoJove amb alumnes d’ESO i BAT

L’ExpoJove, El saló de Formació, Ocupació i Emprenedoria de les comarques gironines, es va celebrar a la Fira de Girona entre els dies 11 i 14 d’abril.

Es tracta d’un gran saló amb expositors de diversos cicles formatius i oferta universitària perquè els alumnes dels instituts catalans puguin veure de primera mà què hi ha despres dels estudis postobligatoris.

Aquest any, en el marc de les activitats d’orientació que fem al centre, vam decidir anar-hi amb tots els alumnes de 4ESO i amb alguns de 1BAT.

Ens van rebre amb una xerrada sobre les possibilitats després d’acabar l’ESO i, de manera molt resumida, es va mostrar als nanos el ventall de possibilitats que tenen, i com accedir de la millor manera a allò que els pot interessar més.

Tot seguit, de manera autònoma, els alumnes van poder visitar pel seu compte els estands que s’allotjaven a la Fira, des de diversos cicles formatius, públics i privats, a universitats de tot Catalunya.

La valoració global va ser positiva, i cal esperar que ajudés a desvetllar alguna vocació.