Demà se celebra el Dia Mundial de la Poesia, però a 3ESO ja fa dies que van començar les celebracions!

Dijous 15 de març, com a avançament del Dia Mundial de la Poesia (demà 21 de març), ens va visitar el cantautor Emiliano Valdeolivas, considerat per molts com “el joglar del segle XXI”.  Acompanyat de la seva guitarra i de la seva extraordinària veu, va fer un recorregut per la poesia espanyola des del Cantar del Mio Cid fins a Jaime Gil de Biedma.

Els alumnes de 3r d’ESO, protagonistes actius del concert -van declamar, cantar, picar de mans…- van gaudir d’un recital on la poesia, la saviesa, l’humor i la comunicació  es van fer evidents des del primer moment. L’entusiasme del cantautor de seguida es va encomanar entre l’alumnat i E. Valdeolivas es va guanyar ràpidament la complicitat de l’auditori.

Com deien els alumnes en les seves valoracions posteriors: “no imaginàvem que un recital poètic pogués ser divertit!”o “si tornés, obriríem les portes de bat a bat per sentir-lo cantar novament”.

Moltes gràcies, Emiliano!  Fins el proper curs.

I visca la poesia!