Comunicat en relació a l’activitat al centre demà dimecres 28 de febrer [actualitzat a les 20h]

[actualitzat: dimarts 27 de febrer a les 20h]

Benvolgudes famílies,

Com dèiem, davant de les previsions de nevades per aquesta propera nit i matinada, per a demà dimecres 28 de febrer Protecció Civil i el Departament d’Ensenyament han decidit suspendre el transport escolar arreu de Catalunya.

Pel que fa als centres, la potestat de suspendre les classes i, en el seu cas, d’ordenar-ne el tancament correspon als ajuntaments respectius. En el cas de Figueres, l’Ajuntament ens ha comunicat que demà les classes queden suspeses però que, això no obstant, els centres de la ciutat han d’estar oberts i s’ha d’atendre els alumnes que vinguin, en la mesura que hi hagi professorat. En conseqüència, demà l’institut obrirà en l’horari habitual.

Quant a la xerrada prevista per demà a les 20:15 amb les famílies dels alumnes de 2BAT que van al viatge a Berlín, us emplacem a seguir les informacions que anirem publicant per aquest mitjà. Al llarg de demà al matí, veient l’evolució del temps, es prendrà una decisió o una altra.

 

[actualitzat: dimarts 27 de febrer a les 18h]

Benvolgudes famílies,

Segons se’ns ha fet saber des dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, davant de la previsió de nevades durant la propera nit i matinada, Protecció Civil, en coordinació amb el Departament d’Ensenyament han determinat suspendre amb caràcter preventiu el transport escolar de demà de forma generalitzada. Per tant, doncs, demà dimecres 28 de febrer NO hi haurà transport escolar.

Qualsevol altra informació que es vagi coneixent sobre l’afectació del temps en les classes de demà, la farem pública pels mitjans de comunicació habituals del centre: aquest web, la nostra pàgina de facebook i el compte de twitter.

Cordialment,

L’equip directiu