Sortida a la neu. Resum.

La setmana passada un grup d’alumnes de 2n i 3r d’ESO van passar 2 dies esquiant a La Masella

La sortida va anar molt bé i els nanos van disfrutar, que és del que es tractava. L’empresa de recollida de material a Llívia va ser complidora i efectiva, tenint tot el material preparat quan vam arribar, i recollint-lo amb rapidesa a la tornada.

Quant a l’esquiada en si, els alumnes van ser distribuïts per grups en funció del nivell (debutant, principiant, mig i avançat), i els monitors hi van estar molt a sobre, tant a les pistes com a l’hora de retornar-los al punt de trobada (bar).

L’hotel va ser un encert per ubicació i qualitat. La responsable era molt atenta, i en tot moment vam estar en contacte. Hi havia buffet lliure per sopar i esmorzar!

L’empresa d’autocars també va anar de perles, i el conductor era molt agradable.

Cap nen es va fer mal i tothom ha tornat sencer a casa, així que ha estat una molt bona sortida!!!