L’escriptor Salvador Macip participa en el Club de lectura parlant de la seva novel·la “Herba negra”

Ahir va venir al centre l’escriptor i metge Salvador Macip, coautor juntament amb Ricard Ruiz Garzón, de la novel·la de ciència-ficció “Herba negra”.

Els alumnes del Club de lectura van gaudir durant una hora de la xerrada que els va oferir Salvador Macip, un dels autors de la novel·la “Herba negra”, que han estat llegint aquest últim mes.

El professor Daniel Genís va presentar l’autor, i va destacar la riquesa de la novel·la, amb molts temes adequats per a tractar a les aules: la diferència, el respecte al medi ambient, les relacions… De fet, la novel·la va ser guardonada l’any passat amb el prestigiós Premi Ramon Muntaner de novel·la juvenil.

Tot seguit, Salvador Macip, un clàssic del nostre Club de lectura (l’any passat també va fer-nos l’honor de venir, amb Sebastià Roig, a parlar-nos d'”Ullals”) va explicar als alumnes la gènesi de la novel·la, els seus referents, la tasca d’escriptor…

Val a dir que els assistents a l’acte, petits i grans, van gaudir de valent amb la xerrada i que al final van participar molt, fent preguntes a l’autor i demostrant que l’obra els havia interessat.

Moltes gràcies, Salva, per haver trobat un forat a la teva agenda per venir-nos a fer cinc cèntims del teu llibre!

Crònica de la sessió »