A l’entorn de l’aturada general prevista per demà 3 d’octubre

Benvolgudes famílies,

Davant la convocatòria d’aturada general convocada per demà dimarts, dia 3 d’octubre, des de l’equip directiu us volem informar que els professors, com a treballadors, no estan obligats a anticipar si exerciran el seu dret a fer vaga o bé impartiran les classes que tenen assignades.

Per tant, l’institut obrirà com cada dia a les 8:00h del matí. Això no obstant, com a director, prèvia autorització dels SSTT d’Ensenyament em reservo la facultat de poder suspendre l’assistència al centre a determinats grups d’alumnes en el cas que el professorat seguís de manera massiva la convocatòria de vaga i resultés impossible atendre amb un mínim d’eficiència i seguretat els alumnes. En aquest supòsit, se’ls comunicaria que poden marxar a casa.

Pel que fa als alumnes la no assistència durant la jornada de demà haurà de ser degudament justificada per part de les famílies a través dels canals habituals per fer-ho. També precisem que la inassistència dels alumnes no és admissible “a hores”: és a dir, no poden decidir venir “només” als exàmens.  Els professors, d’altra banda, no tenen perquè alterar la programació prevista a causa de la convocatòria de vaga.

Cordialment,

Josep Colls
Director