Magnífica gala d’inauguració del nou espai expositiu del Ramon Muntaner

Ahir a les 19:30h es va inaugurar oficialment la “Galeria de professors il·lustres”, el nou espai expositiu permanent de l’Institut

Tal i com estava previst, a les 19:30 va començar l’acte protocolari d’inauguració de l’espai fotogràfic que, de manera permanent, decorarà l’escala d’accés del vestíbul al primer pis de l’INS Ramon Muntaner. Si bé els alumnes ja havien pogut contemplar els retrats que des de l’1 de setembre pengen d’aquest nou espai, ahir el centre va donar l’oportunitat a amics i curiosos perquè també ho poguessin fer. 

L’acte va començar amb un parlament del director de l’institut, Josep Colls, que (a peu d’escala i sota l’atenta mirada dels venerables fotografiats) va recordar l’important que és per a una institució com la nostra, amb tants anys d’història, mantenir viu el record d’aquelles persones que més han fet per al centre i per als seus alumnes. Va continuar parlant Javi Martín, de l’Associació d’Amics de l’INS Ramon Muntaner, i van cloure la presentació Joan Manuel Soldevilla, alma mater del projecte, que en va destacar la voluntat de continuïtat (es tracta d’una primera fase, únicament), i l’alcaldessa Marta Felip.

Tot seguit, tothom qui va voler va poder contemplar de prop les il·lustracions i passejar pels altres espais expositius permanents del primer pis del centre (dedicats a Maria Àngels Anglada i a Salvador Dalí) i assistir a un concert d’arpa a càrrec d’Anna Godoy, primer, i, tot seguit, a un de música contemporània a càrrec del duo format per Sofia i Roberto Marchesi, tots tres exalumnes del centre, a la Sala d’actes.

Per finalitzar, els assistents van poder brindar amb una copeta de cava.

Recull fotogràfic