Mobilitat a Trabzon, Turquia

16/05/24

Ahir els alumnes de 1r de Bat van arribar a Trabzon, Turquia, quan ja era de nit. Avui s’han trobat amb els amics que fan fer a les mobilitats del projecte K229 Fashion, Sustainability And Awareness al 2022 i 2023. Ha estat un dia ple d’emocions i on han après com és el sistema educatiu d’aquest país, i els fonaments polítics més representatius… Amb aquesta feina farem una comparativa entre els quatre països que vam participar en el projecte anterior, farem una reflexió dels resultats del nostre estudi i consolidarem les relacions internacionals amb els nostres amics europeus.

17/05/24

Avui els alumnes de 1rBAT han fet les enquestes que han contestat els estudiants participants en les mobilitats de Turquia, Itàlia i Alemanya. Gràcies a les seves respostes hem fet possible una comparació entre els diferents sistemes educatius. A la tarda ens hem desplaçat a Istanbul on ens han rebut fantàsticament, seguidament, per dinar hem pogut tastar els plats típics de la cuina tradicional turca.

18/05/24

Avui els alumnes de 1r de batxillerat han anat a visitar diferents llocs clau d’Istanbul. Aquest mati han anat a l’estació de l’Orient Express, lloc del qual havien sentit parlar gràcies als llibres de lectura de la classe d’anglès. També han visitat la Mezquita blava, on els han explicat la seva història al igual que a la Mezquita Hagia Sofia. A la tarda, van passejar per tots els carrers popular d’Istanbul fins arribar a la plaça, Taksim, plaça molt coneguda al igual que Istiklal. De baixada han aprofitat per veure el Gran Bazar i el Bazar Egipci de les espècies. La visita per Istanbul ha sigut molt profitosa per poder acabar d’extreure la màxima informació sobre la història que determina la política i la cultura dels ciutadans turcs actualment i poder viure en primera persona el que han après a classe. Sens dubte ha estat un dia molt profitós i molt ric culturalment i políticament.