Mobilitat a Bèlgica (març 2024)

Dia 1

Avui ha començat una nova aventura a la ciutat de Namur (Bèlgica) per als alumnes de 3r i 4t d’ESO gràcies al programa Erasmus+. Com a primer dia, han viatjat de Figueres a Namur i han tingut l’oportunitat de conèixer les seves famílies d’acollida, amb qui han passat tota la tarda. Estan emocionats per explorar la ciutat i aprendre sobre la seva cultura durant aquesta experiència única!

Dia 2

Explorant Bèlgica i connectant cultures en el nostre segon dia d’Erasmus+! Avui hem après sobre la fascinant ciutat de Namur i l’Escola Soeur de Notre Dame de Namur, on estem fent l’estada. Després, hem compartit la nostra cultura de Figueres i l’institut Ramon Muntaner.  Per dinar, hem degustat un autèntic àpat belga, incloent les delicioses patates fregides! Hem treballat amb els nostres companys de Namur en una exposició sobre els estereotips culturals.  Finalment, hem explorat Namur amb una emocionant gimcana organitzada pels estudiants locals.

Dia 3

Segon dia d’Erasmus i tercer dia a Namur! Avui hem començat amb una sessió esportiva plena d’energia: futbol, bàdminton, taula de tennis i el joc belga clàssic, Yahtzee! Després, hem explorat les ribes del riu i hem gaudit d’una partida de bèisbol al parc.  Finalment, després de recuperar forces amb un bon àpat, els nostres alumnes s’han aventurat per Namur per a una sessió d’activitats esportives lliures i ja han començat a treballar en els seus projectes per a la presentació del divendres.

Dia 4

🇪🇺 Tercer dia d’Erasmus+ i quart a Bèlgica! 📚 Avui els nostres estudiants han acompanyat els seus companys locals a classe, una experiència enriquidora! 🏫 Aprofitant el temps lliure dels estudiants belgues, hem fet una escapada en tren a la vibrant ciutat de Brussel·les. 🚆  Ens ha encantat descobrir la capital belga!

Dia 5

Quart dia d’Erasmus+ i cinquè a Bèlgica! 💪 Avui hem dedicat tot el dia a l’esport i ha estat espectacular! 🏹 Hem millorat la nostra punteria amb el tir a l’arc, hem gaudit d’uns partits apassionants de pàdel i tennis, i fins i tot hem superat els nostres límits amb una sessió d’escalada al rocòdrom!