Informació d’inici de curs

Dilluns 9 de setembre comença el curs 24-25 per als ensenyaments obligatoris. Això vol dir que donarem la benvinguda als alumnes d’ESO amb el següent horari:

– A les 8 els tutors de 1r d’ESO esperaran els alumnes a la Plaça de l’Institut.

– A les 8:30 els tutors de 2n d’ESO rebran els alumnes a les aules de tutoria per començar el curs.

– A les 8:45 serà el torn dels alumnes de 3r d’ESO, a qui els tutors també rebran a les aules de tutoria.

– A les 9:00 seran els alumnes de 4t d’ESO qui podran pujar a les aules per retrobar-se amb companys i tutors.

Després de fer la sessió de tutoria inicial, es començarà a fer classe a tots els cursos d’ESO a partir de les 10:20, al finalitzar el primer esbarjo.

Recordem també que dilluns 9 de setembre, les famílies dels alumnes de 1r d’ESO tenen una reunió de benvinguda amb el director del centre a les 19:30. Aquesta trobada serà telemàtica, s’hi pot accedir a través de l’enllaç que es troba al correu de benvinguda, o clicant aquí.

Dijous 12 de setembre, inici de les classes dels ensenyaments postobligatoris.

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, tots iniciaran el curs el dijous 12 de setembre.

Els alumnes de batxillerat diürn, tant de 1r com de 2n curs, començaran a les 8:15 del matí amb una benvinguda dels tutors a les aules de tutoria. Les classes de batxillerat s’iniciaran el dijous 12 mateix, a partir de les 10:20.

Dijous 12 a les 20:ooh hi ha convocada una trobada telemàtica de les famílies de 1r de batxillerat amb el director del centre. Podeu accedir a la reunió a través de l’enllaç que heu rebut per correu electrònic o bé clicant aquí.

Pel que fa als grups de batxillerat nocturn, el tutor i el professorat de nocturn rebrà els alumnes de 1r a les 15:55 a l’aula. Les classes s’iniciaran a partir de les 16:50, moment en què començaran les classes els alumnes tant de 1r com de 2n de batxillerat nocturn.

A Cicles Formatius, tots els alumnes que comencen el 1r curs del CFGM de TADE o dels CFGS de TEI i TIS faran una sessió de trobada amb les tutores a les 15:00. Tot seguit, a les 15:55 començaran les classes per al 1r i 2n curs de tots tres cicles.

També s’ha organitzat una reunió telemàtica de les famílies dels alumnes de 1r de TADE amb el director del centre. En aquest cas, la trobada tindrà lloc el mateix dijous dia 12 a les 19h. Podeu accedir a la reunió mitjançant l’enllaç que s’ha enviat per correu electrònic o bé clicant aquí.

Per a més informació, podeu consultar el calendari següent.

A tots i a totes, us desitgem un molt bon inici de curs!