Activitat de TADE i el Consell de Gent Gran

El passat dilluns 13 de maig es va preparar una activitat intergeneracional entre l’alumnat de TADE i el consell de gent gran que forma part de la Taula comarcal pels drets de les persones grans.

El primer que vam fer va ser jugar a diferents jocs de taula. Alguns eren jocs tradicionals, però a més a més, el consell de gent gran, va portar un joc anomenat dret a morir dignament (nom aportat per la mateixa associació que el crea). Amb aquest joc el que es vol és fer reflexionar sobre els valors de final de vida, un tema tabú a la nostra societat, però que considerem important treballar amb l’alumnat.

Després de jugar durant una estona, vam compartir un berenar preparat per l’alumnat i vam poder continuar xerrant els uns amb els altres.

Estem molt contents per haver pogut realitzar aquesta activitat per tercer any consecutiu i volem agrair especialment a en Ramon Santeulalia, la Xon Llauro, la Carme Torren, la Dolors Quer i a la Cristina Vallès haver vingut, així com a la Glòria Pla, que ha fet de pont entre l’institut i el consell de gent gran. Esperem poder repetir-ho l’any vinent!