Música x Recordar: Sant Jordi

Per celebrar Sant Jordi al centre AMA els nostres alumnes, guiats i acompanyats a la guitarra pel professor Jordi Casals i Merchán, han cantat els versos d’ Antonio Machado i J. Agustín Goytisolo: Cantares i Palabras para Julia. Tot seguit els alumnes han obsequiat la gent gran amb postals fetes per ells mateixos i han recitat poesies de Joan Maragall.
Temes de Lluís Llach, rumba i cançó francesa han animat la festa. Ens emociona la implicació i bona actitud d’ aquest grup de joves altruistes que desitgen fer feliços els malalts d’alzheimer. Aquestes trobades tenen una finalitat doble: beneficis en l’estat d’ànim i memòria dels més grans; satisfacció personal i noves vocacions entre els joves.
Gràcies Jordi per la teva música i moltes felicitats. Visca Sant Jordi!