Jornades Tècniques de Cicles formatius

Al llarg d’aquesta setmana es duu a terme la IV edició de les Jornades Tècniques de Cicles formatius de grau mitjà i superior. Al llarg d’aquests dies, l’alumnat assisteix a xerrades i a tallers pràctics per aprofundir en els aprenentatges propis de cada cicle.

Dilluns 18 de març

TIS – Taller de psicodansa dut a terme per Vibrart Project

La tarda va estar amenitzada per Vibrart Project on la Laia Rosés, directora, ens va fer un recorregut per l’educació emocional a través de la dansa tenint en compte el cicle vital i el col·lectiu de les persones amb qui es treballa.

TIS – Xerrada sobre mutilació genital femenina a càrrec de l’Associació Amunt i Crits

A la següent sessió l’Associació Amunt i Crits de l’Alt Empordà ens parlen de la Mutilació Genital Femenina (MGF) una pràctica ancestral i cultural perseguida amb penes de presó de fins a tres anys al territori espanyol. La MGF és violència masclista exercida envers la dona pel fet de ser dona.

TIS – Taller de contenció a càrrec del CRAE de L’Albera

 

 

 

 

 

TIS – Presentació del projecte Fem Salut de l’Espai Jove

TEI – Taller de creació de recursos a 1r TEI

TEI – Visita als Serveis Educatius de l’Alt Empordà on l’Olga Roig ens ha explicat les funcions de l’EAP i xerrada de la Montse Güell i Carina Gispert, mestres de l’escola d’educació especial Mare de Déu del Mont: contes i cançons un bon recurs per millorar la comunicació.