Viatge de final d’etapa a Itàlia 4t d’ESO i 2n de bat

Dia 1

Un dia intens per als alumnes de 4t d’ESO i 2n de BTX que estan de viatge de final d’etapa. Al matí visita a la Città Alta de Bèrgam i a la tarda un primer tastet de la bonica Milà.

Dia 2

Segon dia per terres italianes. Al matí una intensa visita guiada pel centre de la històrica Milà i a la tarda pujada a les terrasses del Duomo des d’on es veu una bonica vista panoràmica de tota la ciutat antiga amb els Alps de fons.

Dia 3

De bon matí ens hem acomiadat de Milà per dirigir-nos a la bonica població de Sirmione, a la riba del llac de Garda, la més gran de la regió dels llacs italiana. Després de fer un volt per aquesta vila ens hem dirigit a la turística Verona, on hem pogut veure el conegut balcó de la història de Romeu i Gulietta.
Dia 4
Quart dia per terres italianes. Avui ens endinsem a l’encantadora Venècia, per arribar-hi hem utilitzat un típic vaporetto i després ens han fet una visita guiada per la ciutat dels canals. Ha estat un plaer endinsar-nos pels carrerons i descobrir raconets únics.
Dia 5
Últim dia per terres italianes: al matí hem fet una passejada entre les acolorides cases de l’illa de Burano i després ens hem desplaçat a Murano i hem assistit a una demostració de com es modela el vidre per part d’un mestre artesà. Finalment hem tornat a Venècia amb el tradicional vaporetto per fer les últimes compres.

Adeu, Itàlia! Sempre és un plaer visitar-la!