Vint actors i més de 1.000 espectadors a GransInfluencers

Vint actors voluntaris de 4ESO i Cicles 1r TADE del Muntaner fan arribar a més de 1.000 espectadors de sis a dotze anys l’obra GransInfluencers.
Pensada per a un públic escolar, aquesta representació és una iniciativa de la Taula pels Drets de la Gent Gran de l’Alt Empordà. Amb la veu de Belvellvehí com a fil conductor de diferents històries intergeneracionals, els nostres alumnes han afegit hores del seu temps lliure per difondre als més petits el nostre missatge: respectem la gent gran, escoltem-la.
L’ESC Parc de les Aigües i l’ESC Amistat de Figueres, així com les de Vilamalla, Darnius o Empuriabrava s’han sumat a aquesta iniciativa, tret de sortida de moltes altres activitats intergeneracionals.
Capmany, Espolla, Sant Climent, Navata, l’Armentera… esperen il·lusionats la nostra visita.