Visita d’avaluació de pràctiques Erasmus+ a Alemanya i Job Shadowing

El passat 24 i 25 d’octubre les professores de Cicles Formatius Eva Ferrer, Laura Pérez i Alba Carod van viatjar a Baden-Baden, Alemanya, per avaluar a Sofia Hualde  i Raquel Torres, alumnes de 2n de TEI que estan fent pràctiques dins el programa Erasmus+ a l’escola del bosc St. Franziskus de Baden-Baden.  Aquesta escola acull alumnes de TEI des del 2018.

Dimarts  24 d’octubre les professores van fer observació pedagògica i avaluació de pràctiques de les alumnes al llarg del matí.  Per la tarda van rebre una formació pedagògica per part de les tres educadores de la escola a través de la qual van poder aprofundir més en la metodologia que utilitzen.

Dimecres  25 d’octubre van visitar un institut professional de la zona amb especialitats similars als estudis d’educació infantil i integració social que realitzem al nostre centre. En aquest institut, les professores van poder assistir a dues classes i es vam reunir amb l’equip docent i el director del centre per organitzar possibles intercanvis dins el programa Erasmus+.  Es va deixar oberta la possibilitat que les alumnes de l’institut Ramon Muntaner que fan les pràctiques d’educació infantil a l’escola del Bosc St. Franziskus puguin cursar  els estudis Fachschule für Sozialpädagogik a la escola tècnica Elly Heuss Knapp de Bühl.