Visita de l’alumnat de l’IRTS de Perpinyà

El passat dia 10 d’octubre l’alumnat de projecte de 2n de TEI va implementar activitats per als alumnes de Educateur Jeneuse de l’IRSTS de Perpinyà. Els alumnes van dissenyar activitats i planejar dinàmiques per mostrar-los els diferents espais i recursos relacionats amb l’educació infantil de Figueres. L’alumnat va guiar a les alumnes i professores de l’RTS de Perpinyà per un recorregut per Figueres visitant la Biblioteca, el Museu del Joguet i el museu de l’Escorxador.

La implementació de les activitats i visites va ser molt ben valorada tant pels estudiants com per les professores de l’IRTS (Institut Regional de Treball Social de Perpinyà). Després de dinar, ens vam reunir al claustre de l’institut on vam fer una ronda de preguntes sobre els seus estudis i les seves sortides professionals. Retornarem aquesta visita a Perpinyà el proper 18 de gener.